2 tallers de cuina setmanals els mesos de febrer i març

2 tallers de cuina setmanals els mesos de febrer i març

El Foodieslab, l'Espai Gastronòmic de Sant Joan Despí, reprèn el proper mes de febrer els seus tallers setmanals de cuina, on es pot aprendre a elaborar tota mena de plats i convertir-se en un autèntic expert al davant dels fogons. Durant els mesos de febrer i març, el Foodieslab programa dos tallers de cuina setmanals: els divendres, de 18 a 20 hores, i els dissabtes, d'11 a 13 hores.
El primer dels tallers del Foodieslab serà el divendres 4 de febrer amb la cuinera Elena de Alós, que ensenyarà a les persones participants a elaborar uns postres sense sucre.
La programació del Foodieslab és molt variada i inclou tallers per aprendre receptes amb carxofes, amb calçots, amb quinoa o amb salmó. També aprendrem a elaborar pasta fresca, pa, tamales -un plat típic de Guatemala-, bombons, dònuts, bunyols de quaresma; a fer plats amb productes de temporada i amb productes típics de la primavera... i hi haurà dos tallers especials dedicats al reconegut xef Yotam Ottolenghi, amb les seves millors receptes de dolç i de salat.
Per inscriure's als tallers del Foodieslab cal trucar a Can Negre (telèfon 93 373 73 63). El cost de cada taller és de 12 euros.
Els tallers es fan a l'Espai Gastronòmic Foodieslab, situat al Mercat del Centre. L'any 2015, l'Ajuntament de Sant Joan Despí va posar en marxa aquest espai concebut com una aula d'aprenentatge i formació gastronòmica. 
 
Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí