La campanya comercial de Nadal a Begues reparteix 12.000 euros en vals entre la clientela dels establiments adherits

La campanya comercial de Nadal a Begues reparteix 12.000 euros en vals entre la clientela

Els establiments adherits a la campanya repartiran uns vals que la  clientela podrà gastar al comerç de Begues fins al 5 de gener. 

Begues posa en marxa la campanya nadalenca de promoció del comerç  local. Per segon any consecutiu, es posaran en circulació vals per valor de  12.000 euros que els establiments adherits a la campanya repartiran entre la  clientela. 

Sota el lema Per Nadal, Begues s'ho val, la campanya es desenvoluparà fins al  5 de gener. L'objectiu és el de reivindicar el comerç i la producció de  proximitat com a millor opció en les compres habituals en aquestes festes. 

D'aquesta manera, es pretenen potenciar els valors propis del comerç local,  com són la proximitat, el tracte personalitat, la qualitat o la confiança, tot  generant al·licients per a què les beguetanes i els beguetans prioritzin les  seves compres al poble.  

Els comerços repartiran els vals (d'un euro cadascun) entre la clientela i  segons els seus criteris (premiar la fidelitat, per una compra mínima o per  altres accions de promoció), mentre que la clientela podrà gastar-los en el  mateix establiment o en altres que participin de la campanya (identificats  amb un rètol exterior com a establiments adherits). Els vals podran gastar-se  individualment o agrupats, sempre que no superin l'import total de la  compra pels quals els volen bescanviar.