VILADECANS THE STYLE OUTLETS CELEBRA UN NADAL AMB  ¨GRANS¨ ACTIVITATS

VILADECANS THE STYLE OUTLETS CELEBRA UN NADAL AMB ¨GRANS¨ ACTIVITATS

El màgic esperit nadalenc ha envaït Viladecans The Style Outlets i ho ha fet de la millor forma  possible, organitzant unes atrevides i divertides activitats que permetran als seus visitants crear  records inoblidables en família.

Com a part de les iniciatives de solidaritat del centre, els fons  obtinguts es destinaran, íntegrament, a la Fundació Josep Carreras. 

Tió Gegant 

Els més petits de la casa podran gaudir de l'emoció de rebre regals del tradicional Tió que  omplirà l'únic centre outlet de Barcelona d'alegria. 

Rocòdrom de quatre cares i 4 metres d’altura 

L'opció ideal per als quals busquen emocions fortes, però amb monitors especialitzats i totes  les garanties de seguretat. L'adrenalina es dispara escalant els 4 metres d'altura d'aquest  impressionant rocòdrom apte per a tota la família. 

Tubbing de Gel Sec 

Per als petits i els no tan petits, aquest tubbing de gel sec gegant és una aventura emocionant  que promet riures i moments inoblidables. De 5 a 99 anys, tot el que vulgui pot llançar-se per la  pista, mentre que els menors de 5 anys ho podran fer acompanyats d'un adult.  

I per a estendre l'alegria d'aquestes dates, res millor que el període d’Extradescomptes actiu  durant aquests dies, perfecte per a les compres nadalenques i per a trobar els millors regals  amb descomptes de fins al 70%. Els visitants podran gaudir d'ofertes especials que faran que  l'experiència de compra sigui encara més gratificant, amb empaquetament gratuït. 

Algunes dades:  

Tió Gegant. Gratuït. Des del dia 22 al dia 24 de desembre i amb un horari de 10.30 a 14.30  hores. 

Rocòdrom i Tubbing. Del 21 de desembre al 5 de gener, amb un horari de 10 a 14 hores i de  16 a 20 hores. Cada activitat té un preu de 5 euros, però si es presenta un tiquet de compra  (sense import mínim) de qualsevol dels establiments del centre, s'obtenen 2 torns i si, a més de  presentar un tiquet de compra, es forma part del Club LIFESTYLERS, es gaudeix el triple, ja  que els 5 euros es transformen en 3 viatges. Tots els fons recaptats amb aquestes activitats  aniran destinats a la Fundació Josep Carreras. 

Sobre Viladecans The Style Outlets 

Viladecans The Style Outlets és l'únic centre outlet dins de l'àrea metropolitana de Barcelona, amb excel·lents  comunicacions amb la ciutat i l'aeroport del Prat. En una superfície de 19.800 m2, compta amb més de 80  primeres marques catalanes, espanyoles i internacionals de moda, complements, calçat, esport i llar, a més  d'una variada oferta de restauració i serveis com a personal shopper gratuït, consigna de bosses i equipatges,  sala de lactància, punt d'informació turística o taulell TAX Free, entre altres. El centre de Viladecans pertany a  The Style Outlets, marca d’outlets líder a Espanya amb 5 centres, més de 350 botigues i 87.000 m² de superfície comercial. Situats a Madrid (San Sebastián de los Reyes, Las Rozas i Getafe), Barcelona (Viladecans) i  Corunya (la Corunya), ofereixen primeres marques nacionals i internacionals amb descomptes mínims garantits  del 30% durant tot l'any que, en temporades de descomptes addicionals, poden arribar fins al 80%. The Style  Outlets és present a Itàlia, Alemanya, França, Holanda i Espanya amb 11 centres en total, prop de 1.700  botigues i més de 800 marques nacionals i internacionals. Els centres The Style Outlets són gestionats per la  multinacional espanyola NEINVER, companyia líder en gestió de centres outlet a Espanya i Polònia i segona a  Europa.