Detenen un atracador que va robar a punta de pistola un saló d'apostes del Baix Llobregat Nord

Detenen un atracador que va robar a punta de pistola un saló d'apostes del Baix Llobregat Nord

Amb la cara tapada va intimidar el treballador amb una arma de foc i va sostreure una quantitat rellevant de diners en efectiu. Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació

de la comissaria de Martorell van detenir el passat dilluns, un home de 35 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació perpetrat unes hores abans en un saló d’apostes d’una localitat del Baix Llobregat Nord.

Els fets van succeir cap a dos quarts de 10 del matí quan un home, amb el rostre tapat, va exhibir un arma de foc amb la que va amenaçar al treballador del saló d’apostes. Tot seguit, va sostreure una quantitat rellevant de diners en efectiu i va fugir corrents del lloc dels fets. El robatori va quedar plenament enregistrat per les càmeres de seguretat de l’establiment.

Amb aquestes imatges i altres indicis recollits en el lloc dels fets els investigadors van iniciar les tasques d’identificació i recerca del lladre i, poc després, van identificar un home, a la via pública, que coincidia plenament amb la descripció facilitada.

Un cop a comissaria, el van detenir com a presumpte autor del robatori violent davant les proves que l’incriminaven.

A la tarda del mateix dilluns i amb totes les garanties legals els investigadors van fer l’entrada i perquisició en el domicili del detingut i allà van localitzar els diners en metàl·lic sostrets així com l’arma de foc, una pistola real i municionada, i altres proves de l’autoria del robatori.

A més, els investigadors també van localitzar part de la roba emprada en el robatori en un contenidor de roba solidària ubicat molt a prop del seu domicili.

Amb la recuperació de l’arma els investigadors el va detenir també pel delicte de tinença il·lícita d’armes.

L’arrestat ha passat avui dimecres, 20 de desembre, a disposició judicial.