Els Mossos d’Esquadra intensifiquen els controls sobre els taxis il·legals a l'aeroport del Prat

En dos dies es van denunciar cinc conductors als quals se’ls va immobilitzar el vehicle. Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Comissaria General de Mobilitat conjuntament amb

l’Àrea Regional de Seguretat Aeroportuària van denunciar, entre els dies 14 i 15 de desembre, cinc conductors per fer serveis de taxi a l’aeroport del Prat de Llobregat sense cap tipus d’autorització administrativa.

Periòdicament, els mossos de la Divisió de Trànsit fan controls en els accessos a les terminals de l’aeroport incidint especialment en els vehicles que puguin portar passatgers fent funcions de taxi sense l’autorització específica legal.

Aquests infractors són bàsicament de dos tipus: els que capten els clients en l’origen, o sigui en qualsevol punt de Catalunya, com poden ser punts turístics o hotels, i els que capten els clients en les terminals d’arribada de l’aeroport.

Principalment, aquests serveis de taxi no autoritzats el realitzen amb vehicles particulars i/o de lloguer i, molts d’ells, reincideixen malgrat les quantioses multes imposades.

L’import econòmic d’aquestes denúncies pot arribar als 4.000 euros. A més, la Policia Local del Prat de Llobregat va immobilitzar en el dipòsit municipal els vehicles que fan aquest servei de taxi no autoritzat.