Detenen dos homes i desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial

Detenen dos homes i desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial

· Els agents van intervenir més de 2.000 esqueixos, unes 100 plantes mare de 2,5 metres d’alçada i més de 1.500 plantes de marihuana

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van desmantellar el 4 de setembre una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial al municipi del Papiol  i van detenir dos homes, de 43 i 48 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar al mes de setembre quan agents de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van tenir coneixement que hi podria haver una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial al municipi del Papiol.

Gràcies a les gestions d’investigació els mossos van aconseguir esbrinar que efectivament hi havia una plantació de marihuana a l’interior de la nau i que les persones que n’estaven encarregades tenien a punt la recollida de la collita.

El 4 de setembre, sota la tutela del jutjat d’instrucció de Sant Feliu de Llobregat, van realitzar l’entrada i escorcoll de la nau. Els investigadors van intervenir més de 2.000 esqueixos , unes 100 plantes mare de 2,5 metres d’alçada, més de 1.500 plantes de marihuana i uns 40 quilograms de cabdells de marihuana. A més els agents van intervenir tota la infraestructura necessària per gestionar la plantació com ara làmpades, deshumificadors i ventiladors.

Cal destacar el grau de sofisticació que tenia la plantació ja que utilitzaven bombones industrials de gas CO2 per augmentar-ne la productivitat.

La instal·lació estava connectada fraudulentament a la xarxa elèctrica.

Davant les evidències els investigadors van detenir els dos homes que eren al lloc com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

Els dos arrestats van passar a disposició judicial.