Detenen una dona per un robatori violent en una botiga de Martorell

Detenen una dona per un robatori violent en una botiga de Martorell

· La víctima de l’agressió, treballadora de l’establiment, va necessitar assistència mèdica com a conseqüència de les lesions sofertes

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el 4 de setembre, una dona de 25 anys, com a presumpte autora d’un delicte de robatori violent i un delicte de lesions. La víctima de l’agressió, treballadora de l’establiment, va necessitar assistència mèdica com a conseqüència de les lesions sofertes. Hi ha una segona dona investigada pels mateixos fets.

La investigació es va iniciar el 26 d’agost quan els agents van tenir coneixement d’un robatori violent en un establiment alimentari del municipi de Martorell. Dues dones, acompanyades d’un menor en un cotxet, van passar per la línia de caixa sense pagar i van intentar endur-se una bossa amb productes de l’establiment.  Una de les dones va arribar a agredir una de les treballadores quan aquesta ho va intentar impedir.

La víctima de l’agressió va necessitar assistència mèdica com a conseqüència de les lesions sofertes.

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els investigadors van aconseguir identificar les dues presumptes autores del robatori.

Finalment, el 4 de setembre, els agents van detenir la presumpte autora del robatori violent i de les lesions.

L’arrestada, amb tres antecedents policials, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Martorell.