L’Hospitalet de Llobregat desmantellen dues plantacions de marihuana

L’Hospitalet de Llobregat desmantellen dues plantacions de marihuana

  • · Els agents van detenir tres persones, dues que feien les funcions de guàrdia i una tercera que en el moment de l’entrada es trobava en ple procés de desmantellament i destrucció de les plantes

 Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, conjuntament amb la Guàrdia Urbana del municipi van desmantellar, el 17 d’agost, dues plantacions de marihuana en un domicili i en un local de la localitat. Els investigadors van detenir dos homes i una dona com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

La investigació conjunta es va iniciar quan els agents van tenir coneixement de l’existència de dos cultius intensius de marihuana en dos immobles del municipi i van començar a recollir els indicis per contrastar la informació.

Un dels cultius de marihuana era a l’interior d’un domicili del carrer Orient i, l’altre, a l’interior d’un local comercial ocupat situat a la Gran Via del municipi.

El 17 d’agost els agents van realitzar dues entrades i escorcoll. Com a resultat van comissar prop de 700 plantes de marihuana en diferents estat de maduració, amb un pes total de 109 quilograms, i tots els elements propis per dur a terme el cultiu i la seva explotació intensiva. Els policies també van localitzar dues instal·lacions elèctriques fraudulentes.

Fruit de l’operatiu policial es van detenir tres persones, dues que feien les funcions de guàrdia i un tercer que en el moment de l’entrada es trobava en ple procés de desmantellament i destrucció de les plantes. No es descarten més detencions futures.

Els arrestats, dos homes i una dona, van passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de l’Hospitalet de Llobregat.