Desmantellen una plantació de marihuana en una casa a Begues

Desmantellen una plantació de marihuana en una casa a Begues

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local  detenen tres homes i desmantellen una plantació de marihuana en una

casa a Begues

· Tècnics de la companyia elèctrica van corroborar l’existència d’una instal·lació clandestina amb un consum que equivaldria al subministrament de deu domicilis de les mateixes característiques a ple rendiment

· En el registre es van comissar més de 1.000 plantes de marihuana i gairebé nou quilograms de cabdells assecats i preparats per a la seva distribució

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà conjuntament amb la Policia Local de Begues van detenir, dimecres 25 de maig, tres homes d’edats compreses entre els 22 i els 27 anys, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de maig quan els agents de la comissaria de Gavà van tenir coneixement que, en un immoble a quatre vents d’una zona residencial del municipi de Begues, podria haver instal·lada una plantació de marihuana.

Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van comprovar que a l’interior del domicili hi havia una plantació de marihuana a ple rendiment. A més, els tècnics de la companyia elèctrica van corroborar l’existència d’una instal·lació elèctrica clandestina amb un consum propi d’un cultiu intensiu de marihuana. En aquest sentit, el consum de l’immoble investigat equivaldria al subministrament de deu domicilis de les mateixes característiques a ple rendiment. Els tècnics van calcular que la defraudació era d’uns 30.000 euros.

Finalment, el 25 de maig, sota la tutela del jutjat en funcions de guàrdia de Gavà, es va realitzar una entrada i perquisició on es van localitzar més de 1.000 plantes de marihuana i gairebé nou quilograms de cabdells assecats i preparats per a la seva distribució.

Els investigadors van detenir els tres homes responsables de la plantació com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid  elèctric.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d´Esquadra