Detenen l’autor d’un robatori violent a un establiment de telefonia

Detenen l’autor d’un robatori violent a un establiment

. Va intimidar la treballadora de l’establiment amb un ganivet de grans dimensions amb l’objectiu d’endur-se els terminals

telefònics de les prestatgeries del magatzem

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, dijous 20 de gener, un home de 33 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

La investigació es va iniciar el 19 de gener, quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en un establiment de telefonia de l’Hospitalet de Llobregat.

L’autor dels fets, cap a les 20 hores, va intimidar la treballadora de l’establiment amb un ganivet de grans dimensions amb l’objectiu d’endur-se els terminals telefònics de les prestatgeries del magatzem.

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir identificar i detenir el dia següent el presumpte autor, un home amb 66 antecedents policials.

Finalment, el 21 de gener, sota la tutela del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Hospitalet de Llobregat, van realitzar una entrada i registre al local on vivia el detingut i allà es va recuperar l’arma utilitzada el dia dels fets.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d´Esquadra