Desmantellen una plantació de marihuana indoor en un pis

Desmantellen una plantació de marihuana indoor

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Feliu

de Llobregat, van detenir, dijous 20 de gener, un home de 32 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i per un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les sis de la matinada, quan agents de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, en el decurs d’una operació policial, van detectar plantes de marihuana a l’interior d’un pis del municipi.

Immediatament les dotacions policials de la comissaria de Sant Feliu es van adreçar al lloc i van comprovar que a tres de les habitacions de l’immoble, amb un total aproximat de 500 plantes de marihuana, algunes d’elles desenvolupades i amb cabdells. Així mateix hi havia un sistema elèctric molt sofisticat, combinat amb una estructura d’irrigació de plantes i estris pel cultiu herbari.

A més, els investigadors van trobar en el pis clars indicis de que l’home es dedicava a traficar amb diferents substàncies estupefaents, com cocaïna i èxtasi.

Davant les evidències, els agents van detenir l’home que vivia al lloc com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i per un delicte de defraudació de fluid elèctric.

L’arrestat, amb sis antecedents policials, alguns d’ells de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial, dissabte 22 de gener, i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d´Esquadra