Detenen tres persones en un robatori en un domicili

Detenen tres persones en un robatori en domicili

  • · L’alerta de seguretat d’una empresa després que tres individus hi intentessin accedir des del terrat d’un edifici va ser cabdal per a la seva detenció

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, dilluns 17 de gener, dos joves de 18 i 19 anys i un menor d’edat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili i un delicte d’entrada a domicili aliè.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les cinc de la matinada, quan els agents van rebre l’avís que, en aquells moments, es podria estar cometent un robatori en un domicili del carrer Rafael Campalans, a l’Hospitalet de Llobregat. Des de les càmeres de videovigilància d’una empresa de seguretat s’havia observat com tres individus intentaven accedir al seu interior forçant una porta del terrat de l’edifici.

Immediatament les dotacions policials es van adreçar al lloc per localitzar i detenir els presumptes autors. Minuts més tard, els agents van observar tres joves quan saltaven des del terrat de la finca des d’on havien rebut l’alerta, cap a altres finques annexes.

Ràpidament, els agents es van coordinar per controlar els accessos als edificis contigus  fins que van aconseguir detenir dos dels joves.

Poca estona després els mossos van aconseguir detenir el tercer autor al carrer Holanda, que s’amagava a l’interior d’un altre domicili.

El menor va passar a disposició de la Fiscalia de Menors i els detinguts majors d’edat al Jutjat de Guàrdia de l’Hospitalet de Llobregat, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d´Esquadra