Ingressa a presó l'autor de dos robatoris interior de domicili

Ingressa a presó l'autor de dos robatoris en domicili

. Els agents el van localitzar amagat entre els arbres del jardí, a la zona posterior d’un dels habitatges violentats

 

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van detenir, el dimecres 12 de gener, un home de 20 anys com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força interior de domicili.

Els fets van succeir al mateix dia, cap a les 2 de la matinada, quan els agents van rebre un avís de la Policia Local de Sant Esteve Sesrovires d’un possible robatori amb força a l’interior d’un domicili de la població. Al lloc dels fets, el propietari de l'habitatge va explicar que s’havia trobat una persona a l’interior del seu domicili i que en veure’s sorprès va fugir del lloc corrents.

Minuts més tard, els agents van rebre l’avís que una persona estava intentant accedir a un segon domicili situat al mateix carrer.

Les dotacions policials van fer recerca i van localitzar a la zona posterior de l’habitatge, entre els arbres del jardí, un jove amagat. Els agents van localitzar a l’interior de la seva motxilla diversos objectes de valor com joies i telèfons mòbils, propietat del primer requeridor.

Davant les evidències, els agents van detenir el jove com a presumpte autor dels dos robatoris amb força interior de domicili, un d’ells en grau de temptativa.

L’arrestat, que ha estat detingut cinc vegades en els últims 30 dies, va passar a disposició judicial, el divendres 15 de gener, i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Els objectes recuperats ja han estat retornats al seu legítim propietari.

Fuente: Mossos d´Esquadra