La temporada de tardor de Teatresdepí aposta per espectacles de gran qualitat

La temporada de tardor de Teatresdepí aposta per espectacles de gran qualitat

Aquesta setmana comença la programació de tardor de TeatresDespí, que aposta de nou per grans èxits teatrals, música en directe i espectacles infantils i familiars.

El grup de música Las Migas, els actors i actrius Pere Arquillué, Sílvia Bel i Àngels Bassas, i l'exitós grup El Pot Petit seran alguns dels protagonistes de la temporada d'arts escèniques a Sant Joan Despí.

L’aposta de l’Ajuntament de Sant Joan Despí per oferir a la ciutadania una programació estable d’arts escèniques d’ampli abast i de gran qualitat farà que els escenaris municipals (Teatre Mercè Rodoreda, Auditori Miquel Martí i Pol i Sala El Bulevard) s’omplin de nou amb espectacles de tot tipus i per a tots els públics.

La nova programació de TeatresDespí arrenca aquest dissabte 30 de setembre amb Cunyades, una obra de teatre de Ramon Grau interpretada per Àngels Bassas, Mònica Pérez, Fermí Fernández i Jordi Ríos. I el diumenge 1 d'octubre serà el torn del Mag Lari amb l'espectacle de màgia Strafalari.    

L'oferta de teatre per a persones adultes es completa amb el muntatge El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc, protagonitzat per Pere Arquillué; Una casa de locas, de la companyia Teatre i Punt; La Tienda de los Suicidas, de la companyia santjoanenca Hocus Pocus; Ricardo III, de la companyia Atalaya; En Bangkok también hay ratas, de la companyia La Voz Ahogada Projecte Escènic; i Fitzroy, de Jordi Galceran, amb Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez.

Les Nits de Comèdia ens portaran un munt de rialles amb l'espectacle d'humor Me quiero quejar, de Dario Orsi. 

Per a la canalla, tindrem teatre infantil i familiar, amb el concert del grup El Pot Petit i amb l'obra Artaban la llegenda del quart rei mag, de la companyia A Grup Vocal i Puça Espectacles; així com teatre per a nadons i petita infància, amb Sona la llum!, de la companyia La Curiosa, i Sotabosc, la vida sota els arbres, d'Inspira Teatre. 

Pel que fa a la música, gaudirem del concert de Las Migas, una de les bandes consolidades més màgiques i internacionals que, a més, recentment ha aconseguit un Premi Latin Grammy a Millor Disc Flamenc pel seu últim treball Libres. I també retrem tribut a Joaquín Sabina amb la banda Pacto entre Caballeros. 

La programació de TeatresDespí es completarà amb el Cicle Gaudí de Cinema Català, que ens portarà les pel·lícules 20.000 especies de abejasLas buenas compañíasEls encantats i Un cel de plom