Obre portes al seu patrimoni modernista per celebrar La Nit dels Museus

Obre portes al seu patrimoni modernista per celebrar La Nit dels Museus

Sant Joan Despí participarà el proper dissabte 13 de maig a La Nit dels Museus 2023 obrint les portes del seu patrimoni

modernista de la Torre de la Creu i de Can Negre fins a la matinada i amb l'organització de diferents activitats culturals.

La Nit dels Museus és una iniciativa que se celebra arreu d'Europa. Hi participen unes 120 ciutats europees i té lloc en més de 3.000 museus, que obren portes gratuïtament durant la nit i ofereixen l'oportunitat de gaudir d'activitats.

A Sant Joan Despí, durant La Nit dels Museus es podran visitar lliurement la Torre de la Creu i Can Negre, dos extraordinaris edificis obra de l'arquitecte modernista Josep Maria Jujol.

La Torre de la Creu i Can Negre oferiran visita lliure el dissabte 13 a partir de les 19 hores i fins a la 1 de la matinada. La visita estarà ambientada amb teatralització, de forma que les persones visitants podran trobar-hi alguns dels personatges que van viure o que van construir aquestes cases. 

Paral·lelament, el Centre Jujol-Can Negre de Sant Joan Despí també organitzarà activitats culturals per La Nit dels Museus. Així, es faran dos tallers de pintura (un d'aquarel·la i un altre de pintura a l'oli amb tast de vins) i també s'organitzarà una visita guiada a l'exposició 30 anys d'Arxiu. Per a aquestes activitats, cal fer reserva prèvia a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o al telèfon 93 373 73 63.