Bruno Oro obrirà la Festa Major de Sant Joan Despí

Bruno Oro obrirà la Festa Major de Sant Joan Despí

· La cantant Ana Guerra serà el plat fort musical d'unes festes que s'allargaran fins al proper diumenge 26 de juny
· Una vintena de bars i restaurants se sumen a la Ruta de la Tapa
 
Després de dos anys de restriccions a causa de la COVID-19, Sant Joan Despí recupera la "normalitat" de la Festa Major amb una setantena d'activitats adreçades a tota la població. La Festa Major de Sant Joan Despí se celebrarà del 22 al 26 de juny. El tret de sortida el donarà l'actor i músic Bruno Oro, cara coneguda per les seves imitacions al programa Polònia, de TV3. Serà el dia 22 de juny a les 19.30 h, a la plaça del Mercat, al barri de les Planes. La primera nit de festa continuarà amb l'excel·lent tribut a Rocío Jurado que farà la cantant Tamara Jerez (21.30 h, pl. del Mercat) al barri de les Planes.
 
L'endemà, el dia 23 de juny, la gran protagonista serà la Revetlla i tot un seguit d'activitats vinculades a la festa del foc com l'arribada de la Flama del Canigó (19.30 h, plaça Mercè Rodoreda); la VIII Nit del Ros (foguera de Sant Joan, 23.30 h, parc del Mil·lenari) o la Revetlla Jove, Festa Lúppiter by Eutòpica, un xou de música amb l'speaker Jordi Callau, Dj Albert González, etc. (24 hores, parc de la Fontsanta, zona skate). A més a més, a partir de les 23 hores les places del Mercat, de l'Ermita, de Maria Aurèlia Capmany, de l'Estatut i Marta Mata comptaran amb la música en directe de les orquestres. 
 
En l'apartat musical, el concert estrella d'aquest any serà l'Ana Guerra. Amb una meteòrica carrera, l'exconcursant d'Operació Triunfo, molt coneguda per temes tan populars com Ni la hora o Bajito, actuarà el dia 24 de juny a les 23.30 h al parc de la Fontsanta. A més d'Ana Guerra, aquest any els tributs musicals lluiran amb llum pròpia amb els tributs a Rocío Jurado, Alejandro Sanz o Luz Casal. La Festa Major també inclourà el tradicional Festival de Flamenco del Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre o el concert de sarsuela de Festa Major, a més de les mostres de danses i balls de l'Esbart Dansaire, Freedom Dance i l'escola de dansa Loly Peláez. 
 
Música a banda, al vespre les places de la ciutat acolliran espectacles adreçats al públic familiar i adult com l'espectacle de llit elàstic Back 2 classics, de la Cia. Planeta Trampolí (divendres 24 de juny, 22 h, pl. de l'Estatut); El anticoach, Tian Lara desmotivando a Jordi Ríos (dissabte 25 de juny, 22 h, pati de l'antiga escola Pascual Cañís) o Pep Plaza... ara més! (diumenge 26 de juny, 20.30 h, pl. de l'Ermita). I per als més petits i petites no faltaran activitats per jugar i fer volar la imaginació com Aquafesta, de la Cia. Més Tumàcat (divendres 24 de juny, 12 h, pl. del Mercat); La feria de los inventos, a càrrec de Civi Civiac (divendres 24 de juny, de 18 a 21 h, tram de vianants del carrer John F. Kennedy); l'espectacle itinerant Rats, de la Cia. Campi qui pugui (dissabte 25 de juny, 12 h, davant del mercat de les Planes); Llegendes de bèsties i valentes, de la Cia. Cacauet (dissabte 25 de juny, 19 h, pl. de Núria Pompeia) o la Carpa de Tata inti (diumenge 26 de juny, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, al parc del Mil·lenari).
 
Altres activitats per tots els públics
 
Altres de les activitats que ja s'estan convertint en un clàssic de la Festa Major de Sant Joan Despí són el Tobogan infinit que el diumenge 26 de juny, de 10.30 a 13.30 h, s'omplirà d'aigua i de banyistes fugint de la calor passant una bona estona. El tobogan infinit s'hi instal·larà al pont del carrer de Marquès de Monistrol. En aquesta edició de la  festa també comptarem amb la Holi Dolly, un espectacle de colors, música, efectes i animadors que convertiran el parc de la Fontsanta en un gran arc de Sant Martí. La festa es farà el diumenge 26 de 19 a 21 h, al parc de la Fontsanta. El Piromusical (26 de juny, 22.45 h, parc de la Fontsanta) posarà punt final a unes festes que es viuran, més que mai, amb molta intensitat.
 
Ruta de la tapa
 
Aquest any, una vintena de bars i restaurants de la ciutat se sumen a la Ruta de la Tapa per permet gaudir d'una tapa i beguda al preu de 3,50 euros. A més a més, la ciutadania pot participar en un concurs per escollir la millor tapa i optar a una degustació valorada en 100 euros en qualsevol dels bars i restaurants participants.
 
Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí