Reallotgem estimula el lloguer d’habitatges buits

Reallotgem estimula el lloguer d’habitatges buits

Divuit mensualitats cobrades per avançat és l’estímul per captar-hi pisos destinats a famílies a les quals la COVID ha deixat

en una situació socioeconòmica vulnerable

Davant la necessitat de trobar habitatges per a famílies a les quals la COVID ha deixat en una situació socioeconòmica vulnerable, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha llançat el programa Reallotgem per tal de captar pisos buits en més de 35 ciutats, entre elles Viladecans.

Les persones propietàries tenen l’estímul de rebre divuit mensualitats de lloguer per avançat, així com de tenir llogaters estables en el seu pis i el cobrament assegurat com a mínim durant cinc anys a càrrec de la Generalitat de Catalunya, que n’assumeix el pagament íntegre tot i cobrar a les famílies que hi visquin només un lloguer social adequat als seus ingressos.  Els habitatges es destinen a famílies que estan pendents de rebre un habitatge per part de la Mesa d’Emergència.

Els pisos han de disposar de cèdula d’habitabilitat, estar en condicions que permetin ser ocupats de manera imminent –amb els subministraments donats d'alta o els butlletins disponibles per poder fer-ho– i tenir una superfície màxima útil de 90 metres quadrats.

Les persones interessades a llogar el seu pis buit a través del programa Reallotgem s'han de dirigir a l'Oficina Local d'Habitatge de Viladecans, que col·labora en la iniciativa a través d’un acord de l’Ajuntament amb la Generalitat. Aquestes són les dades de contacte:

OFICINA LOCAL D’HABITATGE DE VILADECANS

(Cal demanar cita prèvia)

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h, al telèfon 93 659 41 56, o bé a l’adreça electrònica Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Fuente: Ajuntament de Viladecans