Entre els deu millors internistes de Catalunya

Entre els millors internistes de Catalunya

La Dra. Ruiz ha estat escollida com una de les internistes més destacades d’entre tots els hospital públics i privats

de Catalunya per l’Institut de Coordinades de Gobernança i Economia  Aplicada. 

L’entitat ha reconegut a la Dra. Mònica Ruiz, actual cap del Servei de Medicina Interna de  l’Hospital, entre d’altres, per la seva tasca com a coordinadora de l’Hospital de Dia de  l’Hospital Sant Rafael, unitat que va muntar el 2019 per donar assistència a pacients amb  pluripatologia, amb una alta taxa de comorbiditat i de reingrés. 

Des de l’any 2017, la doctora és professora associada a la Facultat de Medicina de la  Universitat de Barcelona, directora del Consell Català de Ressuscitació i instructora de suport  vital bàsic i desfibril·lació externa automàtica. 

El 2020, la Dra. Ruiz es va incorporar a l’Hospital de Viladecans com a cap del Servei de  Medicina Interna, on ha dinamitzat el servei en els sentits per tal de millorar l’assistència als  pacients. Actualment, col·labora en diversos projectes del territori i participa, amb la resta de  professionals, en la posada en marxa del nou Hospital de Viladecans. 

La Direcció de l’Hospital de Viladecans dona l’enhorabona a la Dra. Ruiz pel reconeixement i  aprofita per agrair la tasca que realitza dia a dia per millorar la qualitat assistencial que ofereix  el centre als seus pacients.

Fuente: Hospital de Viladecans