L'Hospital General de L'Hospitalet centre hospitalari de referència

L'Hospital de L'Hospitalet centre de referència

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha visitat, juntament amb l'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat,

Núria Marín, les obres que s'estan realitzant a l'Hospital General de la ciutat per garantir que els ciutadans i les ciutadanes de L'Hospitalet Nord puguin ser atesos en el seu centre de referència.

Des del Departament de Salut s'ha invertit en l'adaptació de l'Hospital General de L'Hospitalet per poder oferir tots els serveis a la ciutadania. Durant la visita a les noves obres dels quiròfans de l'Hospital General el conseller de Salut ha anunciat que s'acabaran el mes de juliol "amb 12 llits de reanimació i els pacients podran ser operats i reanimats, el mes de setembre". També s'ha visitat la zona de llits nous oberts i que permetran donar assistència a tota la ciutadania de L'Hospitalet.

El conseller també ha avançat que "aquestes no són les úniques accions previstes a l'hospital, tot el que és el bloc quirúrgic, el que en diem unitat de cirurgia sense ingrés, també començarà a iniciar-se el mes de setembre i ens permetrà assolir aquest objectiu: que la ciutadania de L'Hospitalet estigui atesa a la seva ciutat".

Per la seva banda, l'alcaldessa Núria Marín ha agraït al conseller que "hagi estat sensible a la nostra petició i que avui anunciï que cap ciutadà haurà de marxar fora del municipi per rebre atenció hospitalària".

Marín ha explicat que L'Hospitalet té en l'àmbit sanitari "un conjunt de projectes estratègics de futur, però això no ens ha de fer perdre de vista qüestions importants a curt termini com ara la construcció del nou Centre d'Urgències i Atenció Primària (CUAP) de Sant Josep, del qual el Ple celebrat aquesta setmana ha aprovat inicialment el nou planejament. En aquest sentit, la setmana ens ha portat magnífiques notícies".

Marín ha conclòs dient que l'anunci d'avui és també "la constatació que les trobades bilaterals Ajuntament/Generalitat són útils quan ens escoltem i tenim voluntat de resoldre els problemes".

Progressivament, s'aniran implementant les següents actuacions a l'Hospital General de L'Hospitalet.

Fuente: Govern de Catalunya