Enfortir la promoció i la  dinamització del teixit comercial

Enfortir la promoció i la dinamització del teixit comercial

L’Ajuntament de Gavà i l’Associació de Comerciants WOWGAVÀ han presentat  el conveni subscrit que té com a objectiu

recolzar el teixit comercial i de  serveis de la ciutat.  

Durant l’acte, l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia ha refermat el suport de  l’Ajuntament als sectors del comerç i dels serveis que s’han vist afectats per  l’impacte de la crisi sanitària. De fet, el conveni s’emmarca dins el Pla  d’Innovació i Reactivació Econòmica 2021-2023 per impulsar el sector en la  seva etapa post-covid. 

Badia ha mostrat la seva satisfacció per comptar amb una associació  representativa del teixit comercial de Gavà “aquesta unió us dona major  capacitat i força” L’alcaldessa considera que “la suma de sinergies és  important per aconseguir uns comerços més dinamitzats i actius. Uns  comerços de proximitat que són imprescindibles i que donen vida als  carrers”. I ha afegit que “hem fet i farem tot el possible per ajudar als  comerços i mantenir els màxims establiments comercials oberts”.  

Per la seva banda, la presidenta de WOWGAVÀ, Laura Gómez ha agraït el suport de l’Ajuntament i s’ha mostrat satisfeta per haver aconseguit la unió dels  comerciants de la ciutat. Per Gómez “és fonamental aquesta suma  d’esforços. Entre tots i totes hem d’apostar pel petit comerç que ofereix  un tracte humà i personalitzat”. 

Amb una aportació de 26.600€, l’acord reforça la dinamització comercial, la  professionalitat i la digitalització dels comerços. Aspecte que Gemma Badia  considera vitals “la digitalització i modernització dels comerços són  necessaris per fer-los més competitius. No hem d’obviar la nova  tendència de consum com és la compra en línia”.  

Durant tot l’any, WOWGAVÀ ha dut a terme diverses activitats que es  contemplen en les línies d’acció de l’Ajuntament. Destaquen, entre altres, les  de tipus promocional, de descomptes i visibilitat com el WOWGAVÀ Market, la  targeta de fidelització “A Gavà Guanyes” o, pròximament el WoW Friday (Black  Friday) que tindrà lloc del 22 al 27 de novembre.  

Altres accions que es contemplen són la campanya promocional de Nadal;  l’adhesió al Marketplace Cliccat.cat per aconseguir un canal de venda en línia.  Així mateix, recull la participació en activitats ciutadanes de promoció com ara  la plataforma “MesQueMai Comerç de Gavà” i el Mercat de Sant Nicasi. 

WOWGAVÀ està formada per 110 establiments comercials i de serveis. És fruit  de la fusió de les associacions L’Illa i Unió de Botiguers que van unir esforços  amb l’objectiu de treballar plegats per reactivar el petit comerç i lluitar contra les  grans superfícies. 

Fuente: Ajuntament de Gavà