Ingressa a presó un lladre multireincident

Ingressa a presó un lladre multireincident

. En el robatori va utilitzar una motocicleta sostreta el dia abans i va causar lesions en un braç a la víctima com a conseqüència

de l’estrebada de la bossa de mà

. La informació aportada per un guàrdia urbà de Barcelona, fora de servei, que va veure els fets i va seguir l’autor, va ser clau en la seva identificació

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir el passat dimarts, un home, de nacionalitat espanyola, de 33 anys i veí del municipi, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle.

La investigació es va iniciar a començaments del mes d’octubre quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori violent a la via pública, a l’Hospitalet de Llobregat. Un home havia comès, des d’una motocicleta en marxa, una estrebada d’una bossa de mà. La víctima, una dona de 60 anys, com a conseqüència de l’estrebada va patir lesions en un braç.

Un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, fora de servei, va veure els fets i va seguir amb el seu vehicle l’autor dels fets, tot i que finalment, no va aconseguir aturar-lo.

Gràcies a les dades facilitades pel guàrdia urbà i les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor, un home veí del municipi i amb 38 antecedents policials anteriors. Es dona la circumstància que la motocicleta emprada havia estat sostreta, un dia abans, al municipi. 

Finalment, el 26 d’octubre, es va localitzar i detenir el presumpte autor a l’Hospitalet de Llobregat.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Fuente: Mossos d´Esquadra