Detenen un home per robar les rodes de cinc vehicles estacionats a la zona aeroportuària

Detenen un home per robar les rodes de cinc vehicles estacionats

. L’arrestat havia intentat vendre els objectes sostrets, a través de terceres persones i a canvi d’una comissió, utilitzant una plataforma de compravenda

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de

l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat van detenir, el 3 de juny, un home de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte de furt. El jove va sostreure les 20 llandes i els 20 pneumàtics de cinc vehicles estacionats en un pàrquing de la zona aeroportuària.

La investigació es va iniciar a començaments del mes d’abril quan els investigadors van tenir coneixement de la sostracció de les 20 llandes i els 20 pneumàtics de cinc turismes d’una mateixa companyia de lloguer de vehicles i que estaven estacionats en un pàrquing tancat a la zona aeroportuària de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona –El Prat. El valor de les rodes sostretes ascendia a uns 10.000 euros.

Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor dels fets, un jove que havia treballat, amb anterioritat, en una empresa subcontractada per l’empresa de lloguer i que s’encarregava de netejar els vehicles estacionats al pàrquing.

Així mateix els agents van comprovar que la persona investigada havia intentat vendre els objectes sostrets, a través de terceres persones i a canvi d’una comissió, utilitzant una plataforma de compravenda.

Finalment, els agents van detenir el 3 de juny la persona investigada. L’arrestat va passar a disposició judicial.