Desmantellen dues plantacions de marihuana en dues naus industrials

Desmantellen dues plantacions de marihuana en dues naus industrials

· Els agents van localitzar dues plantacions de marihuana i van intervenir unes 1.800 plantes de marihuana en total

. Els investigadors van detenir dues persones per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà i la Policia Local de Begues van detenir, el 28 de maig, dos homes, de 34 i 63 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar el mes d’abril quan agents de la Unitat d’Investigació de Gavà amb la col·laboració de la Policia Local de Begues van tenir coneixement que podria haver-hi una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial al municipi.

Durant aquesta investigació van localitzar una segona plantació de marihuana a una altra nau industrial propera. Les comprovacions que van fer tècnics d’una companyia elèctrica van estimar que el consum d’aquestes naus era molt superior al de l’activitat habitual d’una empresa.

Finalment, el 29 de maig, sota la tutela d’un jutjat de Gavà, els agents van realitzar una entrada i escorcoll a les dues naus investigades on hi van localitzar unes 1.800 plantes de marihuana en total i van detenir dos homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric.