Estableixen al Baix Llobregat un control policial específic per camions dedicats al transport de residus

Control policial específic per camions dedicats al transport de residus

  • · Els agents van denunciar dos transportistes per manca de la documentació específica per dur residus en aquest control realitzat de forma conjunta amb l’Agència de Residus de Catalunya 

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) i de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud, conjuntament amb inspectors de l’Agència de Residus de Catalunya, van realitzar el passat 18 d’octubre un control conjunt de vehicles que es dediquen al transport de residus. Concretament, el dispositiu es va dur a terme a la N-340 a l’altura de la localitat de Cervelló (Baix Llobregat).

En aquest control els agents van inspeccionar 17 camions que transportaven  residus. Resultat d'aquestes inspeccions els mossos van denunciar un total de dos transportistes, en col·laboració dels inspectors de l’Agència de Residus de Catalunya, els quals els hi mancava la documentació pertinent pel transport de residus. 

Aquests controls conjunts es realitzen dins del marc de col·laboració des dels darrers anys entre el cos de Mossos d’Esquadra i l’Agència de Residus de Catalunya.

Segons la normativa establerta, les sancions consignades per a aquestes infraccions en caràcter lleu van dels 400 euros als 4.000 euros; les greus de 4.001 euros fins a 150.000 euros i pel que fa a les molt greus de 150.001 euros fins a 1.200.000 euros.