Desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial de Sant Andreu de la Barca

Desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial de Sant Andreu de la Barca

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria Martorell van detenir el 3 d’octubre, dos homes de 27 i els 29 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut

pública i d’un de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a l’agost quan els investigadors van detectar una nau industrial a Sant Andreu de la Barca, sense activitat industrial coneguda, però amb moviment de persones i de vehicles, on hi portaven material utilitzat habitualment per instal·lar plantacions de marihuana. A més, tècnics de la companyia elèctrica van estimar que el consum d’aquesta nau era molt superior al de l’activitat d’una empresa i que la instal·lació s’havia manipulat amb el consegüent risc d’incendi.

Després de setmanes d’investigació, els agents van concloure que a l’interior d’aquesta nau hi havia una plantació de marihuana.

El 3 d’octubre es va realitzar l’explotació de la investigació. A l’interior de la nau s’hi va localitzar una complexa instal·lació de marihuana, dividida en diverses estances i una zona específica on les persones investigades hi feien vida, motiu pel qual es va aturar l’entrada i escorcoll. Així mateix els agents van detenir les dues persones investigades per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Finalment, sota la tutela del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Martorell es va dur a terme l’entrada i escorcoll la mateixa tarda: es va desmantellar la plantació de 800 plantes de marihuana i tota la instal·lació.

Els arrestats van passar a disposició judicial.