Detenen un home que havia entrat a robar a tres pisos de Castelldefels

Detenen un home que havia entrat a robar a tres pisos de Castelldefels

El detingut havia accedit als domicilis mentre els propietaris dormien. Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos

d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Castelldefels van detenir a l’Hospitalet de Llobregat durant el matí del dia 28 de maig, un home de 39 anys com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força a interior de domicili., un d’ells en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc el mateix dia 28 durant la matinada. Al voltant de les sis del matí, els propietaris d’un dels domicilis  van començar a rebre notificacions al telèfon mòbil de transaccions bancàries fetes amb una de les seves targetes i van comprovar que, mentre ells dormien, havien estat víctimes d’un robatori i els havien sostret diversos objectes personals.

Els propietaris es van dirigir a la comissaria de Castelldefels per denunciar els fets i poder fer seguiment d’alguns dels objectes sostrets, uns dispositius electrònics que tenien la geolocalització activada i que van poder ser rastrejats pels agents.

La patrulla de paisà del Grup de Delinqüència Urbana es va dirigir a l’Hospitalet de Llobregat, tot seguint les diferents ubicacions que marcaven els dispositius sostrets, fins que van poder localitzar el presumpte autor dels fets i detenir-lo.

Els mossos també van saber que el detingut havia intentat robar en un segon habitatge la mateixa matinada. Així mateix, en el moment de la detenció, portava a sobre objectes provinents d’un altre robatori a l’interior d’un domicili comès uns dies abans a Castelldefels.

El detingut, de qui consten vuit antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Gavà.