Ingressen a presó els dos responsables d’una plantació de marihuana en una nau industrial

Ingressen a presó dos responsables d’una plantació de marihuana

  • · Els agents van localitzar una complexa infraestructura dirigida a la plantació de marihuana i van intervenir més de 400 plantes de marihuana en creixement i 137 quilograms de cabdells de marihuana llestos per a la seva distribució

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Gavà i Viladecans van detenir, dimarts 21 de febrer, dos homes, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i d’un de defraudació de fluid elèctric.

Els fets van succeir el mateix dia quan els agents van tenir coneixement de la defraudació de fluid elèctric en alguna de les naus industrials al carrer Noi del Sucre del municipi de Viladecans.

Els agents es van desplaçar al lloc i van comprovar que en una de les naus, sense cap activitat econòmica associada actualment, presentava evidents indicis que contenia una plantació de marihuana al seu interior. Els agents van sentir el soroll de ventiladors en funcionament i van observar materials de jardineria i terra pel seu conreu.

Minuts més tard, els agents van observar com el conductor d’una furgoneta obria l’accés a la nau, moment que van aprofitar per identificar-lo. En adonar-se de la presència policial va intentar fugir del lloc mentre feia crits amb la intenció d’alertar als seus companys.

Finalment, davant les circumstàncies, els agents van accedir-hi i van comprovar que, efectivament, hi havia una plantació de marihuana i van detenir el conductor de la furgoneta i un altre home que van localitzar a l’interior del recinte.

Posteriorment, sota la tutela del Jutjat d’Instrucció número 5 de Gavà, els investigadors van realitzar una entrada i escorcoll on van localitzar una complexa infraestructura als dos pisos de la nau, amb diverses sales compartimentades, destinada a la plantació de marihuana i van intervenir més de 400 plantes de marihuana en creixement i 137 quilograms de cabdells ja envasats en bosses precintades, llestes per a la seva distribució.

D’altra banda els tècnics de la companyia elèctrica van localitzar una connexió clandestina annexa a la xarxa de distribució sense passar pel comptador.

Els dos arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.