Presó un jove per tres robatoris violents

Presó a un jove per tres robatoris violents

L’arrestat sempre actuava amb el mateix modus operandi i colpejava les seves víctimes per tal de sostreure la cadeneta d’or

que portaven al coll  Gràcies a les gestions d’investigació i a la informació facilitada pels testimonis els agents van aconseguir localitzar i detenir-lo

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, el dijous 28 d’abril, un jove de 19 anys com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació.

La investigació es va iniciar a finals del mes d’abril quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori violent en un parc de l’Hospitalet de Llobregat. L’autor dels fets va colpejar la víctima, mentre passejava a plena llum del dia, per tal de sostreure la cadeneta d’or que portava penjada al coll.

Al dia següent els investigadors van tenir coneixement d’un segon robatori amb violència i intimidació. Al migdia, l’autor dels fets va abordar la víctima en un pàrquing exterior i amb el mateix modus operandi va aconseguir endur-se la cadena d’or.

Només tres dies més tard, els mossos van tenir coneixement d’un tercer robatori amb violència i intimidació. L’autor dels fets va agredir la víctima per darrera, quan es trobava esperant l’ascensor a l’interior de la seva porteria, i va aconseguir sostreure una cadeneta d’or que portava al coll.

Finalment, el 28 d’abril, gràcies a les gestions d’investigació i a la informació facilitada pels testimonis, un d’ells una mosso fora de servei, els agents van aconseguir localitzar i detenir el presumpte autor dels fets, un jove amb tres antecedents per fets de la mateix tipologia delictiva.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Fuente: Mossos d´Esquadra