Ingressen a presó dos membres d’un grup criminal

Ingressen a presó dos membres d’un grup criminal

. Gràcies a la informació facilitada pels testimonis i per un Policia Local de Sant Esteve de Sesrovires fora de servei

les dotacions policials els van localitzar, minuts més tard, amagats en una zona boscosa

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de  de Martorell van detenir, el dimarts 14 de desembre, dos homes de nacionalitat xilena, de 38 i 40 anys, com a presumptes autors de cinc robatoris amb força a domicili.

Els fets van succeir el mateix dia quan els agents van tenir coneixement de dos robatoris amb força a domicilis, en el mateix bloc de pisos, del municipi de Sant Esteve de Sesrovires.

Una de les víctimes va sorprendre els autors del robatori i aquests van fugir del lloc amb un vehicle. Cal esmentar que un agent de la Policia Local de Sant Esteve de Sesrovires fora de servei va observar com els autors fugien del lloc i els va intentar aturar, tot i que no ho va aconseguir, l’agent va facilitar a la resta de dotacions policials la direcció de fugida.

Immediatament es van activar tots els recursos policials de la comissaria de Martorell que van iniciar la recerca del vehicle i que, gràcies a la informació facilitada pels testimonis, van localitzar minuts més tard en una zona boscosa del municipi.

Una dotació de la comissaria de Martorell va localitzar tres homes en la zona arbrada i en adonar-se’n de la presència policial van fugir corrents del lloc, però els efectius policials van aconseguir detenir un d’ells.

Minuts més tard, una altra dotació policial va aconseguir detenir un segon lladre mentre caminava pel voral de la carretera B-224 en direcció a Martorell.

Posteriorment la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell es va fer càrrec de les diligències i va aconseguir localitzar a Barcelona els apartaments on es trobaven allotjats temporalment els detinguts. Així mateix durant la instrucció de l’atestat, els investigadors van tenir coneixement a través de la Guàrdia Civil de Lleó que els arrestats formaven part d’un grup criminal que havia comès tres robatoris amb força a interior de domicili més a la ciutat de Lleó.

Finalment, els arrestats van passar a disposició judicial pels cinc robatoris amb força i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Fuente: Mossos d´Esquadra