Viladecans presenta la Fira de Sant Isidre 2021

Viladecans presenta la Fira de Sant Isidre 2021

L’alcalde Carles Ruiz, la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat Carme Gimeno i el president de la Cooperativa Agrícola de

Viladecans, Carles Faura, presentaran el dimarts, 4 de maig, a les 11 hores, l’edició d’enguany de la Fira de Sant Isidre i la dinovena Mostra d’Entitats de la ciutat.

L’any passat, els dos esdeveniments es van ajonar i enguany se celebren, encara que sigui amb un format diferent per la pandèmia –majoritàriament virtual–, començant per aquest acte de presentació, que es descentralitza i té lloc en una explotació agrícola del municipi, on les persones assistents visitaran els hivernacles.

Aixi, Viladecans adapta l’esdeveniment a la situació sanitària, però mantenint l’esperit de suport al producte agrícola de proximitat i a la promoció comercial i de l’hostaleria, i també del teixit associatiu, que l’han caracteritzat sempre. Encara que la celebració, que compta amb la col·laboració de la Xarxa Comercial i el Gremi d’Hostaleria locals, tindrà un fort component virtual, també aposta per atansar l’esdeveniment a la ciutadania.

Fuente: Ajuntament de Viladecans