Begues celebra diumenge, 1 d’octubre, la 16a Mostra d’Entitats  locals

Begues celebra diumenge, 1 d’octubre, la 16a Mostra d’Entitats locals

L’esdeveniment, que tindrà lloc entre les 10 i les 14 h als carrers més  cèntrics del municipi, esdevé la gran cita anual del textit social beguetà i  aparador de les activitats i projectes que 36 entitats de Begues presenten  per aquest nou curs.

Aquest diumenge, 1 d’octubre, Begues celebrarà la setzena edició de la  Mostra d’Entitats. Es tracta de l’esdeveniment que palesa la força i l’empenta del teixit associatiu del municipi.  

Enguany hi participen 36 entitats, a banda d’estands institucionals i  d’organismes municipals. El recinte firal estarà obert de les 10 a les 14 h al  passeig de l’Església, els carrers Major i Ferran Muñoz, i les places de l’Ateneu  i Camilo Riu. 

Davant l’església de Sant Cristòfol se situarà l'escenari on es desenvoluparan  les diverses actuacions organitzades per les mateixes entitats, com  demostracions de balls i música, entre altres. 

En altres espais de la Mostra també hi haurà activitats paral·leles, com tallers  infantils, pràctiques esportives o exposicions d’art i de vehicles clàssics, entre  altres. 

Feria de entidades de Begues PROGRAMA

Programació en directe de Ràdio Begues 

Qui visiti la Mostra podrà participar en la gimcana d'entitats, una activitat  amb premis per a totes les persones que hi prenguin part, que pretén donar a conèixer el teixit associatiu local a partir de diferents proves i plantejades  per les pròpies entitats. 

Com és usual, Ràdio Begues instal·larà un estudi d’emissió a l’aire lliure des  del qual emetrà un programa especial en directe. L'emissora local oferirà  entrevistes a les entitats participants en la Mostra, tertúlies, connexions en  directa i música. El programa es podrà seguir en directe des del web  alacarta.radiobegues.cat. 

Paral·lelament a la Mostra d’Entitats, al carrer Major es trobarà la Mostra  d'Oficis Artístics i Artesania que organitza l'associació Artesans de Begues  cada primer diumenge de mes.