Festa Major del barri de Can Morral - Abrera

Festa Major del barri de Can Morral - Abrera

El proper dissabte 4 de juny el barri de Can Morral tornarà a celebrar la seva Festa Major. És per això, que han presentat

un seguit d’activitats organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes del barri, amb la col·laboració amb el Departament de Cultura i el Servei de Mediació i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Morral, agraeixen totes entitats que hi participen la seva col·laboració, així com el suport que hem donat des de l'Ajuntament. Convidem tothom a celebrar la Festa Major de Can Morral i gaudir d’una jornada lúdica i festiva al barri! Us hi esperem a totes i tots!

Durant els tres darrers divendres del mes de maig, des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana hem organitzat un taller de decoració amb la participació d’infants i les seves famílies del barri de Can Morral. El resultat d’aquest taller el podreu veure durant tota la jornada del dissabte 4 de juny a l’aparcament del carrer de Joan Miró, on tindran lloc totes les activitats programades durant la jornada. La mediadora municipal, Mariana Chávez, ha explicat que “ha estat una activitat lúdica que ens ha permès compartir i poder engalanar la festa de la millor manera possible i que l’aparcament del carrer Joan Miró llueixi molt bonic amb l’ajuda i col·laboració del barri”.

Veïns i veïnes de Can Morral participen al taller de decoració per la Festa Major del dissabte 4 de juny (2).jpeg

Des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana col·laborem des de fa temps amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Morral, en aquesta ocasió, de manera coordinada amb el Servei de Cultura del nostre ajuntament. La responsable del Servei de Mediació, Jessica Ahaik ha ressaltat que des del servei “estem més que encantades de poder reprendre la vida al carrer i que es pugui celebrar aquesta festa que fa dos anys que no es pot celebrar degut a la pandèmia”.

La jornada festiva del dissabte 4 de juny està oberta a tothom, amb activitats per a tots els públics per celebrar la Festa Major de Can Morral. Consulteu el programa i no us perdeu cap ni una! Us hi esperem a totes i tots!

La jornada festiva del dissabte 4 de juny al barri de Can Morral està oberta a tota la població d’Abrera. “Està tothom convidat a participar en totes les activitats, ja que estan pensades perquè gaudim entre tots i totes, nens i nenes, gent gran i adults. Tothom qui vulgui gaudir de les festes l’estarem esperant amb els braços oberts”, ha assegurat la mediadora municipal, Mariana Chavez.

A continuació us detallem el programa d’activitats de la Festa Major del barri de Can Morral que, com apuntàvem, se celebrarà el dissabte 4 de juny:

  • Les activitats començaran a les 10.30 h amb jocs tradicionals per petits i gran al Parc Onze de Setembre.
  • A les 12.00 h hi haurà una Masterclass de sevillanes a càrrec de Juventudes Rocieras d’Abrera. A les 13.30h es durà a terme una paella popular, per la qual es necessita inscripció prèvia. Cal destacar també que hi haurà una opció vegana.
  • A les 17.00 h tindrà lloc un petit refrigeri cortesia de l’AMPA de l’Escola Josefina Ibáñez.
  • A les 18.30 h actuarà el grup Fal·lera Olesana
  • A les 19.00 h els i les assistents podran provar de fer de diable amb el taller de  la Colla de Diables Bram de Foc.
  • A les 19.30 h es podrà gaudir d’un espectacle de flamenc de la mà de Juventudes Rocieras.
  • A partir de les 20.30 h es farà el pregó a càrrec de  l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, el regidor de Cultura, Francisco Sánchez i de Jaume Drets, net del primer constructor del barri de Can Morral i Sant Hilari.
  • A les 21.30 h tindrà lloc el sopar de germanor, on tots els veïns i veïnes podran baixar el seu sopar i fer l’àpat tots junts.
  • I, finalment, a partir de les 23.00 h gaudirem del final de festa amb el Dj Sergio Hernández.

 

L'Associació de Veïns i Veïnes de Can Morral envia un agraïment a les entitats que hi col·laboren i als serveis de Cultura i Mediació i Convivència Ciutadana del nostre ajuntament per ajudar-los en l'organització de la seva Festa Major.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Morral, la presidenta Melania Ruiz ha volgut agrair “sobretot a les entitats que col·laboren amb nosaltres com són la Fal·lera Olesana, la Colla de Diables Bram de Foc, la Juventudes Rocieras i l’AMPA de l’Escola Josefina Ibáñez”. També ha enviat un agraïment “a l’Ajuntament d’Abrera, al Departament de Cultura i al Servei de Mediació i Convivència Ciutadana per tota l’ajuda que ens han donat”.

  • Per a més informació, podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del dilluns 30 de maig amb representants de l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Morral i del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana de l'Ajuntament d'Abrera fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.
Fuente: Ajuntament d´Abrera