Del 25 al 29 de juny les seves Festes de Sant Pere

Del 25 al 29 de juny les seves Festes de Sant Pere

∙ En total 45 actuacions, 12 d’elles familiars que ompliran diferents  espais de la ciutat. ∙ Música, dansa, teatre, pintura, activitats

per a la gent gran i els  joves centraran la programació d’enguany 

Gavà celebrarà les seves Festes de Sant Pere del 25 al 29 de juny. La programació,  elaborada amb la participació i implicació de les entitats locals, oferirà un bon grapat  d’activitats per tots els gustos i edats. Així es podrà triar entre propostes musicals,  artístiques, lúdiques, de cultura popular i tradicional a més d’activitats familiars i  infantils, pels joves i per la gent gran.  

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, juntament amb la tinenta d’alcalde de l’Àmbit  d’Acció Social, Ciutat Educadora i Cultura, Ester Zamorano han presentat les Festes  d’aquest any que recobren, en certa manera, les activitats tradicionals que sempre han  estat presents en aquesta celebració.  

En la seva intervenció, Raquel Sánchez ha fet referència a la nova imatge del cartell de  les Festes d’aquest any “un cartell divertit que vol transmetre moltes coses com és  recuperar el sentit de l’humor i el vitalisme després d’un any que ha estat dur i  complicat”. Sánchez ha mostrat la seva satisfacció per poder celebrar aquestes festes de  manera presencial desprès que l’any passat fossin virtuals a causa de la pandèmia i ha  afirmat que “seran unes festes segures però on caldrà seguir complint amb les  mesures establertes en cada moment. El passat cap de setmana ja vam poder 

celebrar un gran esdeveniment de ciutat com va ser el Festival Internacional de  Titelles que va ser tot un èxit ”. L’alcaldessa també ha volgut agrair la implicació de  les entitats que han fet un esforç per adaptar-se a la situació i poder participar de forma  activa a les festes.  

De la seva banda, Ester Zamorano ha explicat que “tindrem unes festes amb molta  activitat. 45 activitats repartides per diferents punts i equipaments de la ciutat.  Espais que estaran delimitats i on caldrà reserva prèvia”. Zamorano ha fet un repàs  a la programació tot destacant que “es tracta d’un conjunt de propostes variades on  tothom podrà trobar alguna activitat que li agradi. Es tracta d’una programació  per totes les edats i per tots els gustos”.  

La música amb els concerts de Lucrecia amb l’espectacle “De mil maneres”, Nerea que  ens presentarà el seu nou EP “Doble o nada” o Bombai amb el seu disc “Solo si es  contigo”. 

Altres propostes musicals seran les Nit de Tributs amb un concert homenatge a Pau  Donés i Jarabe de Palo amb la participació d’alguns músics locals que s’uneixen per fer  un sentit homenatge al música català, i Sultans of Swing que de la mà del música  gavanenc Miquel Talavera ens portarà els millors hits de Dire Straits. També el  Phonofestival amb l’artista catalana Suu amb el seu disc “Ventura”, i Cesk Freixes que  ens portarà el seu treball més representatiu “Memòria”. També en l’apartat musical les  festes comptaran amb la participació de diferents grups locals com Cash Caravan amb  versions de pop-rock nacional i internacional o Soulmates que ens portaran una  proposta especial. El seu concert serà presentat d’una manera teatralitzada pel grup de  teatre amateur Atenea Teatro.  

Altres activitats que contempla el programa de Festa Major estan relacionades amb la  cultura popular, el ball de rams, les havaneres, sardanes, cinema, actuacions de les cases  regionals, activitats esportives, propostes per la gent gran, dansa i pintura. El programa  es complerta amb visites guiades a la Unió de Cooperadors i el Mercat de Pagès. 

Per evitar aglomeracions s’ha establert un sistema de reserva prèvia, a través d’un codi  QR. Es recomana no fer més reserves de les estrictament necessàries. Es poden fer un  màxim de quatre reserves per activitat. Per garantir una entrada esglaonada, cal arribar a  l’espai on es desenvolupi l’activitat un mínim de 30 minuts abans que comenci. Les  entrades no validades 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle s’alliberaran perquè  altres persones les puguin utilitzar.  

Tota la programació de les Festes de Sant Pere 2021 es pot consultar a  www.gavaciutat.cat

Fuente: Ajuntament de Gavà