Cinema a la fresca contra la calor i a favor de la cultura

Cinema a la fresca contra la calor i a favor de la cultura

El cinema a la fresca, una de les activitats més populars de l’estiu, torna al Parc de la Marina. Famílies i grups d’amics van poder gaudir

de la projecció de Lightyear, una cinta d’animació que explica la història de l’origen de Buzz Lightyear, l’heroi que va inspirar la joguina. La pel·lícula va marcar l’inici d’una activitat pensada per gaudir de la cultura i el bon temps amb bona companyia.

L’Ajuntament organitza el cinema a la fresca amb l’objectiu d’oferir una activitat lúdica a l’aire lliure per grans i petits, però també amb la finalitat de projectar cintes de temàtica variada que interessin a tots els públics. Així, s’han programat pel·lícules d’animació, drames, comèdies i cintes de caràcter social. A més, s’han programat sessions tant en català com en castellà. En català es va poder veure Lightyear.

El cinema a la fresca es pot gaudir tots els divendres de juliol i el primer d’agost a les deu de la nit. La propera cinta que es projectarà aquest 14 de juliol serà CODA, la història de superació i de creixement de Ruby, una noia de disset anys que pertany a una família on tots els seus integrants són sords menys ella. Aquest film va aconseguir l'Oscar a millor pel·lícula l'any 2021 i es podrà veure en castellà.

El 21 de juliol es projectarà també en castellà El gato con botas, el último deseo, on el divertit amic de Shrek emprèn un viatge èpic per recuperar les seves nou vides després d’haver consumit vuit. El drama rural Alcarràs, dirigit per la catalana Carla Simón i que es veurà en català, serà la cinta que tanqui el mes de juliol. Aquesta pel·lícula va ser la guanyadora de l’Ós del Festival de Berlín l’any passat. El 4 d'agost, es veurà en castellà Con amor, Simon, una història d’amor adolescent entre dos nois que s’hauran d’enfrontar a una situació que posarà en perill la vida que portaven fins al moment.