Arrenca la nova temporada d'arts escèniques de Sant Joan Despí

Arrenca la nova temporada d'arts escèniques de Sant Joan Despí

Sant Joan Despí obre aquesta setmana la nova temporada d'arts escèniques als teatres i sales d’espectacles municipals. La programació de la temporada de tardor de TeatresDespí aplega un conjunt de propostes culturals per a tots els públics i de tots els estils: teatre, comèdia, circ, dansa, música, màgia...
La nova temporada de TeatresDespí comença el divendres 30 de setembre amb l'obra Una teràpia integral, protagonitzada per Abel Folk, Laura Porta, Roger Coma i Àngels Gonyalons. Una comèdia escrita i dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. 
I el diumenge 2 d'octubre tindrem teatre infantil i familiar amb el muntatge La motxilla de l'Ada, de la companyia Teatre al detall, guanyador del Premi de la Crítica al Millor espectacle per a públic familiar 2021. 
Una programació diversa i de qualitat
Pel que fa al teatre, la nova programació de TeatresDespí inclou representacions teatrals que arriben avalades de gran èxit de públic i crítica, com El Diablo Cojuelo, una producció de la Compañía Nacional de Teatro Clásico. També comptarem amb Ballar (és l'únic que) ens salvarà, de la companyia Borrego; El joc, de la companyia santjoanenca Hocus Pocus; Sex Toy, la rebelión de las muñecas, de la companyia Purple Trama; i El llarg dinar de Nadal, de la companyia La ruta 40. I gaudirem de Paraules que trenquen ossos, una nit al bosc, una experiència dels sentits a l'espai natural del riu, espectacle guanyador dels Premis de la Crítica d'Arts Escèniques com a millor espectacle de carrer 2021.
Per al públic infantil, passaran per Sant Joan Despí els muntatges Univers -una experiència sensorial per a nadons i primera infància plena de poesia visual, música en directe i moviment-, i la innovadora proposta d'El concert més petit.
Pel que fa a la música, els populars Andy y Lucas seran a Sant Joan Despí en el marc de la seva gira de 20 anys de carrera i homenatjarem la banda Queen amb l’espectacle Bulsara, The Queen Experience.
També tindrem les Nits de Comèdia, amb els espectacles de Bruno Oro, Sergio Bezos i David Fernández. I la cita mensual amb el cinema dels dijous, amb pel·lícules com AlcarràsLa voluntaria o Toscana.