ATRIUM VILADECANS PRESENTA LA NOVA TEMPORADA

ATRIUM VILADECANS PRESENTA LA NOVA TEMPORADA

La programació inclou a artistes com Juan Diego Botto, José Corbacho, Carles Sans, David Verdaguer, Carmelo Gómez,

María Galiana, Café Quijano, Els Pets o Judit Neddermann, entre d’altres

La nova programació d’Atrium Viladecans pels mesos de gener a maig de 2022 ja està a la venda. Com ja és habitual en els 41 espectacles programats, la selecció de propostes per a la nova temporada inclou un ampli ventall de visions, gèneres i formats, amb noms reconeguts de l’escena i figures emergents.

El segon cap de setmana de gener marcarà l’inici de la temporada, concretament el dia 15 de gener,  i ho farà amb un dels plats forts teatrals: “Una noche sin luna”, amb Juan Diego Botto i direcció de Sergio Peris-Mencheta. Un dels èxits teatrals a la cartellera de Madrid, que porta a l’actor per segona vegada a Atrium Viladecans, amb una visió de Lorca sorprenent i commovedora.

Aquesta obra serà l’aperitiu d’una temporada plena de teatre variat i de gran qualitat, amb obres com “El abrazo”, amb María Galiana“A vueltas con Lorca”, protagonitzada per Carmelo Gómez, o les comèdies “Les Irresponsables”, diridiga per Sílvia Munt i escrita per Javier Daulte, i “Començar”, amb Mar Ulldemolins i David Verdaguer.

A més, podrem gaudir de l’humor de José Corbacho i l’exTricicle Carles Sans, que presenten els monòlegs “Ante todo mucha calma” i “Per fi sol”, respectivament.

També com és habitual, les grans propostes conviuran amb els muntatges de Sala Petita, on els llenguatges més arriscats o les propostes intimistes són sempre protagonistes. Hi destaquen en la nova programació obres com “Léon”“Lázaro”“La dona del tercer segona”, o el teatre breu en espais singulars proposat per Píndoles.

MÚSICA, MUSICALS I ÒPERA

En l’apartat musical trobem una selecció de noms que ens transiten del pop elegant de Judit Neddermann, a les noves cançons d’uns clàssics com El Pets, passant per la proposta alegre de Café Quijano o una revisió de la música de Joan Manuel Serrat en clau flamenca amb “Serrat Flamenc@”.

A més d’aquests grans noms, la Sala Petita acollirà la delicadessa de Gessamí Boada, la poderosa veu de Clara Gispert, la Big Band del Black Music Festival tocant cançons de Red Hot Chili Peppers o el magnífic bateria Lucas Jiménez, amb la seva proposta personal de jazz-fusió “Jazzeando Funk”.

Però la música no es presentarà només en format concert, i la programació compta amb musicals com “Me paso el día bailando”, la força de la percussió de Mayumaná i “Currents” o el divertit musical “The Full Monty” basat en la coneguda pel·lícula del mateix nom.

I tampoc faltarà la cita amb la millor òpera, de la mà de la Fundació Òpera a Catalunya i l’Orquestra Simfònica del Vallès, que portaran a l’escenari viladecanenc la popular obra de Verdi “Rigoletto”, el divendres 13 de maig.

DANSA METROPOLITANA

Per tercer any consecutiu, Viladecans també participarà del certamen Dansa Metropolitana, que enguany s’allarga més enllà dels 15 dies habituals per transformar-se en el festival de dansa de Catalunya. En aquest cas, les obres seleccionades són “Hidden”, de Lali Ayguadé, i el familiar “Lu”, de Maduixa Dansa.

En l’apartat de dansa també hi destaca la presència de la companyia Humanhood, que presentarà “Infinite”, una obra experimental que es transforma en una meditació comunitària guiada pels fantàstics ballarins de la companyia catalano-britànica.

AFORAMENTS COVID

La programació de gener-maig 2022 surt a la venda per primer cop des de març de 2020 amb aforaments complets al 100% de capacitat, mantenint-se però totes les mesures higièniques de seguretat contra la COVID-19.

Tots els espectacles i targetes T-Atrium es poden adquirir a través de la pàgina web www.atriumviladecans.com

Fuente: Ajuntament de Viladecans