Més de 470 participants als tallers de la gent gran

Més de 470 participants als tallers gent gran

Aquest mes de novembre han començat els tallers que l'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza per promoure l'autonomia personal, el manteniment de la salut i el benestar de la gent gran de la ciutat. Aquest curs 2021-2022, els tallers de la gent gran de Sant Joan Despí compten amb més de 470 participants que faran activitats de memòria, noves tecnologies, exercici físic...
Els tallers, que es fan a diferents equipaments i parcs de la ciutat, volen fomentar l'envelliment actiu de la gent gran i són una bona oportunitat per conèixer gent, aprendre coses noves, moure's i passar-ho bé. D'una banda, hi ha les activitats cognitives, tecnològiques i culturals, amb els tallers de memòria, creixement personal, costura, anglès i informàtica. D'una altra banda, trobem els tallers d'activitat física: de gimnàstica de manteniment, gimnàstica terapèutica, taitxí, ioga, coreografies i pàdel. 
A més d'aquests tallers anuals, l'Ajuntament organitza altres activitats lúdiques i educatives adreçades a la gent gran com són les tertúlies literàries, els grups de pràctica del català, les sessions per aprendre a moure's per les xarxes socials i a utilitzar dispositius digitals, i l'espai de puntes de coixí. En aquestes activitats hi ha inscrites actualment un total de 123 persones. 
L'oferta es completa amb les conferències de l'Aula Cultural de la Gent Gran, cada dimecres, i amb les passejades de la gent gran, cada dimarts. 
 
Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí