Canal de WhatsApp per informar d’incidències

Canal de WhatsApp per informar d’incidències

El servei permet que els ciutadans i ciutadanes traslladin incidències  relatives a la neteja viària i la jardineria

amb l’objectiu de millorar el  manteniment de l’espai públic 

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia ha presentat el nou servei de  comunicació d’incidències que es durà a terme mitjançant un sistema  automatitzat de WhatsApp que es posa en marxa a través de l’empresa  municipal PRESEC. A través del número 639 94 54 86 la ciutadania podrà  traslladar aquelles incidències que detecti relacionades amb la neteja viària i la  jardineria.  

Durant la presentació del servei, Badia ha manifestat que “l’objectiu del nou  servei és millorar el manteniment de l’espai públic de la ciutat. A més, ens  ajudarà a resoldre incidències que se’ns poden escapar i que la  ciutadania se senti escoltada”. 

Per l’alcaldessa és molt important activar aquest canal tot afirmant que  “permetrà donar una resposta molt més ràpida donat que un cop s’envia  el missatge l’usuari o usuària rep un missatge confirmant que s’ha rebut  la incidència”. Així mateix, “si es remet una notificació d’un tema que no té  a veure amb el manteniment de l’espai públic es deriva al departament  corresponent” ha afegit Badia. 

Per la seva banda, el tinent d’alcalde de l'Àmbit de Manteniment i Qualitat de  l'Espai Públic i els Barris, Eric Plaza ha explicat que per aconseguir que el  servei sigui útil “és important que en la comunicació que es fa arribar 

s’identifiqui clarament el lloc de la incidència. D’aquesta forma també serà  molt més fàcil agilitzar la seva resolució”.  

El servei és operatiu de dilluns a divendres de 8 a 14 hores. Fora d’aquest  horari, els ciutadans i ciutadanes poden enviar el seu missatge que serà atès al  següent dia hàbil. Es tracta d’una eina automatitzada i per tant no es poden  generar converses amb les persones que la facin servir.  

Per accedir-hi, només cal guardar el número a l’agenda de contactes del dispositiu mòbil. 

Per més informació dels diferents serveis que presta PRESEC podeu consultar  en aquest enllaç https://linktr.ee/presec

Fuente: Ajuntament de Gavà