25 joves estudiants que treballaran al Nadal en tasques ambientals i culturals

25 joves que treballaran al Nadal en tasques ambientals i culturals

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha contractat 25 joves estudiants de la ciutat que treballaran durant el període nadalenc fent tasques de sensibilització ambiental i d'informació i suport en activitats socioculturals. Aquesta és la novena edició del programa Treballa al Nadal, que permet al jovent guanyar experiència laboral i adquirir noves competències. Les 25 persones joves seleccionades són 14 noies i 11 nois, estudiants de batxillerat, cicles formatius i graus universitaris. Per a la gran majoria, és la primera experiència laboral que tindran. 
El programa està adreçat a persones de Sant Joan Despí d'entre 18 i 25 anys que estiguin estudiant una formació reglada i que no estiguin treballant. Les persones participants treballaran a l'Ajuntament fins al 6 de gener de 2023, donant suport a les activitats culturals de Nadal o fent informació ambiental i de civisme.Des que es va posar en marxa, el programa Treballa al Nadal ha permès la contractació de 195 joves estudiants. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Sant Joan Despí vol facilitar una experiència professional al jovent, millorar les seves competències laborals i contribuir a la situació socioeconòmica de les seves famílies.
La possibilitat de treballar durant les vacances escolars també afavoreix a l'autoestima de la persona jove i li permet conèixer els serveis municipals existents. Així mateix, és un mitjà perquè l'Ajuntament conegui nous perfils professionals existents a la ciutat i pugui incorporar-los als serveis d'orientació laboral de Promodespí.