TANCAMENT DE LES JORNADES ANIMALISTES

TANCAMENT DE LES JORNADES ANIMALISTES

Diumenge 18 de setembre des de les 18 h a l'Amfiteatre de la Muntanyeta de  Sant Boi,

amb la presència de Sergio Garcia Torres director general dels drets  pels animals al govern de coalició i la Dra. Núria Querol impulsora del programa  VIOPET a tot el territori. 

El darrer 1 d'agost es va aprovar al congrés dels diputats de Madrid la primera  llei de protecció animal del nostre país, impulsada per Unidas Podemos al  govern de coalició. La llei, molt esperada per la ciutadania, deixa empremta i fa  temps que s'obre camí per protegir els animals amb un triple objectiu: acabar  amb el maltractament, l'abandó especialment en els animals de companyia així  com el sacrifici d'animals sans. Part d'aquest treball venia impulsat per la  direcció general dels drets animals del Ministeri de drets socials i agenda 2030  que dirigeix Sergio García Torres. És aquest últim, al costat de la Dra. Núria  Querol -impulsora del programa VIOPET a tot el territori nacional- qui tancaran  aquest diumenge 18 de setembre des de les 18 h, les jornades animalistes pel  Benestar dels Animals organitzada per Podem Catalunya. L'acte final, que es  durà a terme a la ciutat de Sant Boi de Llobregat – a l'amfiteatre de la  Muntanyeta des de les 18 h- pretén transmetre a la ciutadania del Baix Llobregat  tots aquests avanços en matèria animal, que va començar amb la declaració de  la cambra de considerar als animals com éssers vivents i que ara, finalitza amb  la llei de protecció. Un acte imprescindible pels amants dels animals. 

Sant Boi s’adhereix al programa VIOPET. 

L'últim plenari de l'Ajuntament Santboià va aprovar per unanimitat la moció  presentada pel grup municipal de PODEM Esquerra Unida per l'adhesió del  municipi al programa VIOPET, per la protecció dels animals en entorns de  violència de gènere. Per aquest motiu, l'exposició de la seva impulsora estatal;  la Dra. i professora del grup de perfilació i anàlisis de conducta criminal de la  Universitat de Barcelona, Núria Querol, ponent a l'acte de diumenge pot  generar un interès especial pels i les veïnes de Sant Boi, i conèixer els avanços  del programa a la nostra ciutat.