Danys soferts per una empresa d’autobusos en vaga del Baix Llobregat

Danys soferts per una empresa d’autobusos en vaga del Baix Llobregat

Imprimir

. Els autobusos de l’empresa en conflicte laboral han patit més de 200 atacs amb danys valorats en 600.000 euros

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Informació de la Regió Policial Metropolitana Sud han detingut quatre homes i han imputat una dona, amb edats compreses entre els 32 i 48 anys, pels delictes de danys, contra la seguretat del trànsit i de coaccions, per uns fets succeïts en el marc de la vaga de treballadors d’una empresa d’autobusos del Baix Llobregat.

Amb aquestes detencions s’ha resolt una part dels danys que van patir els autobusos, ja fossin estacionats o en circulació i amb viatgers. L’empresa hauria patit més de 200 atacs aproximadament des de l’inici de la vaga, amb uns danys acumulats valorats en més de 600.000 euros. Els quatre detinguts i la imputada són conductors d’aquesta mateixa empresa d’autobusos.

Els autors dels danys seguien els autobusos amb un turisme i escollien el moment més propici per produir els danys, llançant objectes metàl·lics amb un tirador des d’un cotxe en marxa, o bé trencaven amb un martell els vidres quan l’autobús es trobava estacionat. De fet, els danys els infringien independentment del lloc on fos l’autobús, aturat, en el decurs del trajecte o quan ja era a la parada final.

Les detencions s’han fet durant les darreres dues setmanes i la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.