Hospitalet de Llobregat, desmantellen un punt de venda de cocaïna

Hospitalet, desmantellen un punt de venda de cocaïna

Imprimir

Els agents van detenir dos dels presumptes traficants i dues persones més  buscades per jutjats de Barcelona

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat, adscrits a les respectives unitats d’investigació, van desarticular el dia 1 de desembre un punt de venda i consum de cocaïna en un local del barri de Collblanc-Torrassa d’aquesta ciutat. Durant l’actuació policial van detenir dos homes, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar el mes de novembre, quan els investigadors van tenir coneixement d’una afluència constant de persones drogodependents a un local magatzem ocupat a l’Hospitalet de Llobregat. En una primera fase de la investigació els agents van observar que efectivament persones amb addiccions als estupefaents accedien a l’edifici i adquirien dosis de cocaïna amb un alt grau d’adulteració.

Durant la investigació els agents van tractar d’esbrinar qui subministrava la droga als clients i van efectuar diversos dispositius de vigilància discreta, amb l’objectiu de detectar els moviments de les persones que freqüentaven l’edifici.

Gràcies a aquests dispositius els agents van determinar que un grup de persones estaven fent ús habitual de l’habitatge i que presumptament eren els que estaven rebent als clients i els subministraven les dosis de droga. Cal esmentar que els propietaris del local, que estava destinat a magatzem traster, n’havien denunciat l’ocupació durant el mes de març.

Mentre els agents recavaven les informacions i indicis necessaris, van detectar un augment dels delictes contra el patrimoni a la zona, tals com robatoris amb força a vehicles, establiments i obres en construcció.

Finalment un cop obtinguts els indicis necessaris, l’1 de desembre es va realitzar una entrada i perquisició al local investigat on van sorprendre dos dels presumptes traficants a l’interior. També diverses persones en possessió de droga que l’havien adquirit presumptament a l’interior de l’habitatge.

Durant el registre del local els agents van localitzar diversa quantitat de cocaïna, diners fruit de la venda de les dosis i altres indicis relacionats amb la investigació.

A l’interior del domicili, entre els clients, els policies també van localitzar i detenir un home i una dona que tenien pendents diverses ordres de detenció, emeses per jutjats de Barcelona.

Els arrestats van ser posats a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.