Ingressen a presó quatre lladres multireincidents per robar en un domicili de Castelldefels

Ingressen a presó quatre lladres multireincidents per robar en un domicili

Imprimir

. Els agents van aconseguir detenir-los in fraganti, amagats a les habitacions del domicili violentat

 

. En una altre actuació, el mateix dia i gràcies a la senyal de geolocalització emesa per un dels objectes sostrets, van detenir tres lladres in fraganti quan estaven descarregant els objectes a Barcelona

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Castelldefels van detenir, el 4 de novembre, quatre homes de 22 a 28 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a la una de la matinada, quan els agents van rebre un avís que s’estava cometent un robatori en una casa de Castelldefels. Immediatament els agents es van adreçar al lloc i, desprès de comprovar que les portes de la part posterior de la casa estaven forçades, van entrar al seu interior.

Els agents van comprovar totes les estances, que estaven regirades, i finalment van localitzar quatre joves amagats, un d’ells sota d’un llit.

Els quatre arrestats, amb un total de 38 antecedents policials, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Unes hores més tard, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana van detenir a Barcelona dos homes y una dona com a presumptes autors d’un robatori amb força a un altre domicili de Castelldefels.

Els fets van succeir cap a les 19 hores, quan els agents van tenir coneixement que s’acabava de cometre un robatori a l’interior d’un domicili de Castelldefels. Immediatament els agents es van adreçar al lloc i van confirmar que efectivament els lladres havien aconseguit entrar a l’interior del domicili, trencant la finestra de la cuina, i s’havien endut aparells electrònics i diners en efectiu, entre d’altres objectes.

Gràcies a la senyal de geolocalització emesa per un dels aparells electrònics, els agents van aconseguir seguir, en tot moment, els lladres en el seu intent de fugida fins a finalment localitzar-los en un carrer del barri de la Barceloneta a Barcelona. En arribar al lloc, els agents van observar dos homes i una dona que descarregaven diverses motxilles de l’interior d’un cotxe amb els objectes sostrets.

Finalment, davant les evidències, els agents, amb col·laboració de les patrulles de Ciutat Vella, tot i el comportament hostil de les persones, les van detenir com a presumptes autors del robatori amb força. En el marc de l’escorcoll, un dels detinguts portava una bossa plena de joies amagada a la seva roba.

Posteriorment els investigadors van aconseguir vincular-los amb un segon robatori comès, minuts abans  al mateix carrer.

Els arrestats, amb 17 antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.