Dispositiu policial conjunt d’estiu al barri de Can Vidalet

Dispositiu policial conjunt d’estiu al barri de Can Vidalet

Imprimir

. La fase inicial del pla abastarà del 2 al 24 de juny i es centrarà en la prevenció de delictes a la via pública, la vigilància

en els espais públics i el control de l’activitat dels establiments públics

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Esplugues de Llobregat, conjuntament amb la Policia  Local posen en marxa, des del 2 al 24 de juny la primera fase del dispositiu de seguretat d’estiu al municipi.

Amb la recuperació de la normalitat prèvia a la pandèmia i amb l’arribada del bon temps, es preveu que es doni un ús més intensiu dels espais públics.

Amb la finalitat de garantir uns adequats nivells de civisme i seguretat, s’ha elaborat un dispositiu policial que consistirà en un augment de la presència policial al barri en les hores i en els punts amb més afectació.

Aquest patrullatge es caracteritzarà per ser un patrullatge combinat de saturació: patrullatge en motocicletes, a peu, amb efectius d’Ordre públic (ARRO), agents de paisà i la participació de la Policia Local d’Esplugues de Llobregat.

L’eix estratègic del Pla Operatiu estiu és fonamentarà en la pacificació de l’espai públic amb la prevenció de conductes incíviques que generen molèsties, tant a la via pública com a establiments públics, la prevenció dels delictes més habituals d’aquesta època estacional i, a la vegada, generar una proximitat i seguretat als veïns.

Fuente: Mossos d´Esquadra