Ingressen a presó dos homes per un robatori amb intimidació

A presó dos homes per un robatori amb intimidació

Imprimir

Els lladres van abordar les víctimes vestits de negre, tapats amb passamuntanyes i armats amb matxets i una pistola simulada

la qual van arribar a muntar per a intimidar-les

 Quan els mossos van interceptar els lladres encara portaven a sobre alguns dels objectes sostrets a les víctimes

 Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres, 8 d’abril, dos homes, de 19 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació.

 Els fets va succeir el mateix 8 abril, a primera hora de la matinada, quan es va produir un robatori amb intimidació al carrer Josep Anselm Clavé d'Esplugues de Llobregat.

 Quatre joves, vestits de negre i tapats amb passamuntanyes, van abordar tres persones que es trobaven al carrer. Un d'ells va treure una pistola, la va muntar i va apuntar a una de les víctimes exigint que els donessin els telèfons, els diners i un patinet elèctric que duia una d’elles. Tot seguit, van marxar ràpidament del lloc.

 Immediatament es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar, prop del lloc dels fets, un grup de joves que, en detectar la presència policial, van intentar fugir.

 Tot i això, els agents van interceptar dos d’ells. En escorcollar-los, els van localitzar dos matxets i una pistola d'aire comprimit, rèplica d'una arma de foc real, així com alguns dels objectes sostrets a les víctimes.

 Per aquest motiu, se’ls va detenir com a presumptes autors del robatori. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

 Es dóna la circumstància que, poques hores abans d’aquest robatori a d’Esplugues, els dos homes havien fet un altre robatori violent a la veïna població l’Hospitalet de Llobregat. Detinguts pel robatori a Esplugues, la Unitat d’investigació de l’Hospitalet de Llobregat els va detenir i imputar per aquest altre fet.

 Els detinguts van a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Fuente: Mossos d´Esquadra