L'Ajuntament impulsa les activitats associatives mitjançant convenis amb 72 entitats de la ciutat

L'Ajuntament impulsa les activitats amb 72 entitats de la ciutat

Imprimir
Dinamitzar el teixit associatiu, fomentar la participació i impulsar les activitats que organitzen les entitats, aquests són els objectius dels convenis que cada any l'Ajuntament de Sant Joan Despí signa amb les entitats de la ciutat. Aquest any 2023, l'Ajuntament ha firmat convenis amb més d'una setantena d'entitats de Sant Joan Despí i destinarà 849.488 euros a donar suport a les activitats que organitzen.
En un acte celebrat al Teatre Mercè Rodoreda, l'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha lliurat els convenis a representants de les diferents entitats. Enguany, són 72 les entitats que han signat convenis amb l'Ajuntament, la mateixa xifra que l'any passat. Es tracta d'entitats dels àmbits d'acció social, gent gran, sanitat, joventut, medi ambient, educació en el lleure, associacionisme veïnal, cultura popular i tradicional, música, dansa, ball i altres manifestacions culturals. 
La dotació econòmica dels convenis amb les entitats de la ciutat augmenta un 2,48% i ascendeix a un total de 849.488 euros.
Durant l'acte, l'alcaldessa, Belén García, ha destacat que "les entitats de Sant Joan Despí fan un treball immens, amb activitats i projectes que aporten valors, generen participació i contribueixen a la cohesió social"
Les entitats de Sant Joan Despí fan una important tasca cívica, de dinamisme i de participació, que contribueix a la cohesió de la ciutat i al benestar. Mitjançant aquests convenis, l'Ajuntament posa en valor la tasca del teixit associatiu, contribuint a la seva dinamització.