Preparades i preparats per gaudir de la festa més esbojarrada de l'any?

Preparats per gaudir de la festa més esbojarrada de l'any?

Imprimir

A Abrera torna el Carnaval! Si ja esteu preparant les vostres disfresses per la Gran Rua de Carnaval,

que celebrarem el proper dissabte 18 de febrer, apunteu-vos al Concurs de Disfresses i al Concurs infantil de cartells del Carnestoltes 2023!

Des de l'Ajuntament d'Abrera organitzem les activitats de Carnaval amb la col·laboració de la Comissió de Carnestoltes.

 Dissabte 18 de febrer.

Al matí: Classe de Zumba

 

Atenció, famílies! El dissabte 18 de febrer, de les 11.30 h a les 13.30 h, tindrà lloc una Classe de Zumba oberta a tothom, a la plaça de Pau Casals, a càrrec de Vive y Baila. Aquesta és una activitat gratuïta, per la qual no cal inscripció prèvia! 

A Abrera hem tornat a gaudir del Carnaval! Gràcies a tothom per la participació i la bona acollida! Zumba amb l'entitat Vive y Baila

A la tarda: Rua de Carnaval i Concurs de Disfresses

Enguany, tornarem a gaudir de la tradicional Rua de Carnaval amb batucada, i el Concurs de Disfresses! La Rua, encapçalada pel rei Carnestoltes, recorrerà els principals carrers del poble des del parc de Can Morral fins a la plaça de Pau Casals, de les 16 h a les 19 h. Un jurat puntuarà les diferents comparses i disfresses.

El lliurament de premis tindrà lloc a la plaça de Pau Casals. després de la rua, i anirà a càrrec de l’alcalde, Jesús Naharro, el regidor de Cultura, Francisco Sánchez, i la Comissió de Carnestoltes. Des de la Regidoria de Cultura organitzem aquest divertit esdeveniment amb la col·laboració de la Comissió de Carnestoltes.

Seguidament a le cerimonia d'entrega de premis, el nostre DJ local Andreu Presas, amenitzarà la jornada amb música i animació. No us ho perdeu!

A Abrera hem tornat a gaudir del Carnaval! Gràcies a tothom per la participació i la bona acollida! Gran Rua de Carnaval i concurs de disfresses 2022

Participa en el Concurs de Disfresses 2023!

Podeu fer les vostres inscripcions pel Concurs de Disfresses 2023 del dimecres 25 de gener i fins al dimarts 7 de febrer, seguint les següents instruccions:

Categories i premis del concurs 

1a categoria: de 0 a 7 anys.

2a categoria: de 8 a 12 anys.

3a categoria: de 13 anys en endavant.

4a categoria: especial comparses.

L’entrega de premis es farà el mateix dissabte 18 de febrer a la plaça Pau Casals, després de la rua.

Obrim les inscripcions per participar en el Concurs infantil de cartells del Carnaval 2023

Enguany obrim les inscripcions per poder participar en aquest magnífic concurs, del qual se'n extraurà el disseny del Cartell del Carnaval 2023 del nostre municipi. Participar-hi és molt senzill:

Les inscripcions es poden fer a través de:

 El termini de presentació dels cartells també s'obre avui dimecres 25 de gener i romandrà obert durant 10 dies, és a dir, fins al dimarts 7 de febrer.

Consells de seguretat per gaudir del Carnaval

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament fem difusió de diversos consells i recomanacions per gaudir amb seguretat de les festes de Carnaval: