Els nens i les nenes celebraran les campanades de Cap d’Any a les 12 del matí, a la plaça de la Vila

Els nens i les nenes celebraran les campanades a les 12 del matí

Imprimir

A Viladecans la celebració especial de la nit de Cap d’Any no es fa només de matinada.

Fins i tot en aquesta festa la ciutat es diferencia i fa campanades infantils per acomiadar aquest 2022 el mateix dissabte 31 de desembre a les 12 del matí a la plaça de la Vila, el marc escollit per a aquesta festa dels nens i nenes des que es va crear el 2019. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Xarxa Comercial de Viladecans, avança unes hores la festa de final d’any perquè totes i tots els infants i famílies en gaudeixin en un ambient diürn i distès.

La celebració del Cap d’Any infantil inclou un espectacle d'animació a càrrec de la companyia Campi qui pugui, que començarà a les 11.30 hores. La Xarxa Comercial regalarà un cotilló, amb serpentines, confeti i altres complements. Per raons de seguretat alimentària amb menors d’edat, qui vulgui menjar el raïm, l’haurà de portar de casa.

Del 27 al 30 de desembre, a Viladecans els infants i famílies també podran viure la màgia de la cultura amb una edició hivernal del festival referent d'arts al carrer organitzat cada any per l'Ajuntament a l'estiu: Al Carrer Nadal. Aquesta primera edició se centrarà especialment en els petits i petites de les cases, perquè la seva il·lusió en aquestes dates no deixi de créixer. I és que hi haurà moltes propostes, com màgia, acrobàcies, malabars, clown, música i cercaviles. Troba la programació aquí: http://alcarrerviladecans.com.

És temps de Nadal i de què els més petits i petites de la casa gaudeixin d'aquesta època plena de màgia i felicitat. Entre altres activitats, a més de potenciar la festa per a les nenes i els nens viladecanencs per Cap d’Any, aquest dissabte, 24 de desembre, els jardins de Magdalena Modolell esperen tots els infants per fer cagar el Tió Gegant que hi haurà instal·lat d’11 a 14 hores. Totes dues activitats estan organitzades per l'Ajuntament, que compta amb la col·laboració de Xarxa Comercial.

Altres activitats infantils que queden per celebrar durant les festes nadalenques a Viladecans són el lliurament de cartes als Patges Reials del 29 de desembre al 5 de gener del 2023 al Centre Comercial Vilamarina entre les 17 i les 20 hores; les històries del contacontes Pep Tort sobre l’Home dels Nassos, que en té tants com dies li queden a l’any –Llibreria Els nou rals, al carrer de Sant Joan, a les 12.30 hores–, i el Magatzem Reial a Cúbic, un lloc màgic on es preparen els regals de Reis de tots els infants de la ciutat i s’entreguen les cartes per als Mags d’Orient –del 2 al 4 de gener, de 18 a 21 hores; cal comprar les entrades a www.atriumviladecans.com i la recaptació es destinarà a la campanya solidària Cap infant sense joguina de Creu Roja–.

La darrera activitat per a nens i nenes és la Cavalcada dels Reis d’Orient, el 5 de gener, des de les 18 hores, amb el seu inici davant d’Atrium Viladecans i el recorregut habitual pels carrers del municipi. Abans de l’arribada de Ses Majestats, tindrà lloc l’espectacle La Clau de la Ciutat de la mà del conegut Sereno Isidro. Les entitats que participen en la Cavalcada són: Associació Classic Club Viladecans, Coordinadora d'Entitats El Mamut de Viladecans, Associació JMV Linedance, Associació Tina Dansa Oriental, ASDIVI, Diables de Viladecans, Associació Viladecans Contra el Càncer, Associació de Percussió Sankofa, Escola de Dansa Anna Dansa, Escola de Dansa La Plataforma i Escola de Dansa Dreambox.