El Consell d'Adolescents clou el curs 2020-2021

El Consell d'Adolescents clou el curs 2020-2021

Imprimir

El Consell d'Adolescents 2020-2021 ha finalitzat la seva feina. Amb l'acabament del curs escolar, aquest òrgan consultiu de

l'alcalde ha posat fi a la seva tasca amb una sessió celebrada de forma telemàtica, com totes les accions que han realitzat al llarg d'aquest curs donada la situació de pandèmia. 

Durant aquest curs, el Consell d'Adolescents ha treballat diferents temes, com ara les fake news o com donar a conèixer el Consell. A més, van ser els encarregats de llegir el manifest del 8 de marçDia Internacional de les Dones. També han realitzat un concurs per escollir el nou logotip del Consell d'Adolescents, que ha tingut com a guanyadora una imatge protagonitzada per un altaveu, que simbolitza la funció d'aquest òrgan de facilitar que s'escolti la veu del col·lectiu d'adolescents.

L'Ajuntament de Sant Joan Despí va crear l'any 2017 el Consell d'Adolescents per recollir les propostes i inquietuds d'aquest col·lectiu. El consell està format per representants de 2n i 3r d'ESO dels centres de secundària de la ciutat. La sessió de cloenda del Consell d'Adolescents 2020-2021, ha comptat amb la participació de la primera tinenta d'alcalde i coordinadora del Govern, Belén García; de la regidora d'Educació, Núria Ros; i del regidor de Joventut, José Carlos García.

Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí