Sant Joan Despí posa en marxa un dispositiu policial especial durant el Nadal

Sant Joan Despí posa en marxa un dispositiu policial especial durant el Nadal

Imprimir

La Policia Local de Sant Joan Despí treballa en diferents fronts per incrementar la presència policial durant els dies de Nadal, sobretot a les zones més comercials que concentren més afluència de persones en unes dates en què l'increment de les compres

i de persones al carrer és molt notable.

D'una banda, agents de la Policia Local juntament amb els Mossos d'Esquadra han desplegat un any més un dispositiu especial per reforçar la presència amb patrulles mixtes a peu amb l'objectiu de garantir la seguretat i prevenir que es cometin delictes com ara robatoris.

A més d'incrementar la vigilància, aquestes patrulles a peu permeten intercanviar informació amb els comerços i oferir consells de seguretat. En aquest sentit, a principis de desembre, la Policia Local va repartir a tots els comerços de la ciutat un tríptic amb les principals mesures de seguretat per protegir l'activitat comercial.

A banda del dispositiu mixt amb els Mossos d'Esquadra, que es prolongarà fins a la vigília de Reis, la Policia Local reforçarà la presència policial en dates clau de les festes nadalenques com la Nit de Cap d'Any o durant el dia de Reis, especialment durant la Cavalcada.

Les dates nadalenques són un dels moments de l'any en què el reforç policial és fonamental per mantenir la seguretat i la convivència als carrers de la ciutat.

Els eixos comercials de les Planes i el Centre i els mercats municipals comptaran amb animació al carrer.